Fotografert av Elin » Blog

Masthead header

Vårrengjøring og sommerminner

1@72

Idag har jeg forsøkt å rydde på hardisken for å frigjøre litt plass for nye bilder. Vårrengjøring kan vi vel kalle det  😉 Underveis fant jeg noen sommerminner fra 2015 som jeg ikke har vist, og dermed fant jeg ut at jeg kunne lage en collage. Mens vi venter på sommeren 🙂 Om noen skulle være i tvil så er bildene er fra Frankrike 🙂 Jeg er så glad i de litt slitte, myke fargene på bygningene. Og lyset. Og fargen på sjøen. Og mye, mye mer.

*

Today I have spent some time cleaning up my hard disk to make some room for new images. I guess we can call it spring cleaning 😉 During that time I found some summer memories from 2015 that I haven’t shared and decided to make a collage. While we wait for summer 🙂 If anyone is in doubt, the images are from France 🙂 I love the soft, worn colours on the buildings. And the light. And the colour of the sea. And much, much more.

 • Sif - April 7, 2016 - 6:50 am

  Gorgeous shots, Elin!!! LOVE them. You have such a good eye for beauty. Where in France did you go? It looks as such a charming and beautiful place.

  Hugs to you. See you soon, beautiful woman.
  Sif

 • Elin - April 8, 2016 - 10:04 am

  Oh thank you Sif, I am happy you like them! 🙂 The place is called Villefranche-sur-Mer and is indeed both charming and beautiful. I loved it there and hope to visit again sometime!

  I really look forward to see you soon too….not long now! So excited!

Din e-post adresse blir aldri publisert eller delt med andre. Markerte felt må fylles ut *

*

*