Fotografert av Elin » Blog

Masthead header

Røros, del 2

IMG_2935

IMG_2898

IMG_2974

IMG_2956IMG_2940IMG_2990IMG_3030IMG_2905IMG_2915IMG_2896IMG_3002_fbJeg lovet noen bilder av en ettermiddags lyshow fra Røros. Altså, jeg er så svak for det fantastiske lyset når solen er på vei ned. Det er en helt spesiell følese å stå og se lyset endre seg minutt for minutt, nesten som å være i en kinosal hvor det spilles en film. Søster og jeg nøt det skiftende lyset samtidig som vi kikket oss litt rundt for å se om de to elgene som var utenfor hytta dagen før igjen var i nærheten. Vi så de heldigvis ikke, selv om elgene som regel er mer redd for oss enn vi for dem så er det litt skummelt å skulle møte dem på nært hold. Ikke var det mange trær å kunne gjemme seg bak der oppe på fjellet heller! Men vi fikk ha vårt øyeblikk i fred og innen vi fornøyde ruslet tilbake til hytta hadde mørket lagt seg og månen tittet frem.

*

I promised some pictures of an afternoon light-show in Røros. I have a weak spot for the wonderful light when the sun is going down. It is such a special feeling to watch the light change minute by minute, almost like being in a movie theater watching a movie. My sister and I enjoyed the changing light while we looked around to see if the two elks that were outside the cabin the day before again was close. Fortunately they were not although moose are usually more afraid of us than we of them, it still is a bit scary to meet them up close. There were not many trees to hide behind up there on the mountain either! But we had our magic moment in peace and quiet, and when the darkness settled and the moon peeped out we walked back home.

Din e-post adresse blir aldri publisert eller delt med andre. Markerte felt må fylles ut *

*

*